KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË Detaje

 

E zezë - 3067/037

Kanatiere e shkurtër me jakë V dhe rripa. Detaje të llastiqeve mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË të Zara-s
Pamje 2 nga KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË të Zara-s
Pamje 3 nga KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË të Zara-s
Pamje 4 nga KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË të Zara-s
Pamje 5 nga KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË të Zara-s
Pamje 6 nga KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË të Zara-s
Pamje 7 nga KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË të Zara-s
Pamje 8 nga KANOTIERE E SHKURTËR E PRERË të Zara-s