KËPUCË TË SHESHTA ME RRJETË DHE TAKA SLINGBACK Detaje

 

I zi - 2512/510

Këpucë të sheshta të zeza me taka slingback. Rrjetë në anën e përparme. Rrip në anën e pasme. Finiturë në majë bajami me përforcim në kombinim finiturash.

Lartësia e shollës 1,5 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËPUCË TË SHESHTA ME RRJETË DHE TAKA SLINGBACK të Zara-s
Pamje 2 nga KËPUCË TË SHESHTA ME RRJETË DHE TAKA SLINGBACK të Zara-s
Pamje 3 nga KËPUCË TË SHESHTA ME RRJETË DHE TAKA SLINGBACK të Zara-s
Pamje 4 nga KËPUCË TË SHESHTA ME RRJETË DHE TAKA SLINGBACK të Zara-s
Pamje 5 nga KËPUCË TË SHESHTA ME RRJETË DHE TAKA SLINGBACK të Zara-s
Pamje 6 nga KËPUCË TË SHESHTA ME RRJETË DHE TAKA SLINGBACK të Zara-s