KËPUCË SANDALE ME TAKË E THURUR Detaje

 

Rozë - 1205/510

Këpucë me takë në ngjyrë të kuqe. Prerje me thurje. Takë e mesme fine me astar. Përfundon me majë. Mbyllje mesatare me togëz tek kyçi i këmbës.

AIRFIT®. Një model teknik fleksibël i bërë me shkumë të përbërë nga lateks, i krijuar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës 7.5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËPUCË SANDALE ME TAKË E THURUR të Zara-s
Pamje 2 nga KËPUCË SANDALE ME TAKË E THURUR të Zara-s
Pamje 3 nga KËPUCË SANDALE ME TAKË E THURUR të Zara-s
Pamje 4 nga KËPUCË SANDALE ME TAKË E THURUR të Zara-s
Pamje 5 nga KËPUCË SANDALE ME TAKË E THURUR të Zara-s
Pamje 6 nga KËPUCË SANDALE ME TAKË E THURUR të Zara-s
Pamje 7 nga KËPUCË SANDALE ME TAKË E THURUR të Zara-s