KËPUCË ME TAKA ME DETAJ TRANSPARENT Detaje

 

Kombinuar - 1217/510

Këpucë me taka me kombinim ngjyrash. Prerje me vinil kombinuar me stampim me lëkurë gjarpëri në majë. Taka mesatare të holla me prerje katrore. Me majë përpara. Mbërthesë me tokëz te kyçi i këmbës.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës: 10,2 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËPUCË ME TAKA ME DETAJ TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 2 nga KËPUCË ME TAKA ME DETAJ TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 3 nga KËPUCË ME TAKA ME DETAJ TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 4 nga KËPUCË ME TAKA ME DETAJ TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 5 nga KËPUCË ME TAKA ME DETAJ TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 6 nga KËPUCË ME TAKA ME DETAJ TRANSPARENT të Zara-s