KËPUCË ME TAKË TË ULËT ME RRJETË Detaje

 

E bardhë - 3220/510

Këpucë me takë në ngjyrë të bardhë. Rjetë në prerje. Rripa të hollë tubulare anësore. Takë e ulët. Me majë përpara. Mbyllja me lidhje rreth kyçit të këmbës me detaje metalike.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës 4.5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËPUCË ME TAKË TË ULËT ME RRJETË të Zara-s
Pamje 2 nga KËPUCË ME TAKË TË ULËT ME RRJETË të Zara-s
Pamje 3 nga KËPUCË ME TAKË TË ULËT ME RRJETË të Zara-s
Pamje 4 nga KËPUCË ME TAKË TË ULËT ME RRJETË të Zara-s
Pamje 5 nga KËPUCË ME TAKË TË ULËT ME RRJETË të Zara-s
Pamje 6 nga KËPUCË ME TAKË TË ULËT ME RRJETË të Zara-s