KËPUCË ME TAKË TË HAPURA Detaje

 

I zi - 6215/001

Këpucë me takë e disponueshme në disa ngjyra: rozë e ndezur dhe e zezë Dekolte V në pjesën e përparme. Takë e hollë katrore. Përfundon me majë. Mbyllje duke e lidhur në kyçin e këmbës.

Lartësia e takës 9.3 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËPUCË ME TAKË TË HAPURA të Zara-s
Pamje 2 nga KËPUCË ME TAKË TË HAPURA të Zara-s
Pamje 3 nga KËPUCË ME TAKË TË HAPURA të Zara-s
Pamje 4 nga KËPUCË ME TAKË TË HAPURA të Zara-s
Pamje 5 nga KËPUCË ME TAKË TË HAPURA të Zara-s