KËPUCË ME LIDHËSE ME PAFTA LIMITED EDITION

Këpucë me lidhëse të bëra me lëkurë Limited Edition. Lidhëse me tre kalime. Detaj me pafta në ngjyrë gri të errët. Dopio bordurë dhe shuall i dhëmbëzuar me vëllim ngjyrë gri. Taban dhe astar lëkure.

15.990 ALL

Ngjyra Gri | 2415/820

Zgjidh masën

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
    Coming soon 45 - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë

Mund të të pëlqejë edhe