KËMISHË XHINS

Këmishë xhins jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me perçina në pjesën e përparme. Xhepa tip pllakë të përparmë.

JOIN LIFE Care for fiber: 100% pambuk organik.

1.990 ALL

Ngjyra E kaltër e hapur | 4743/505

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë