KËMISHË PUPLIN OVERSIZE Detaje

 

I bardhë - 2614/335

Këmishë oversize me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata me mansheta me pala. Palë me finiturë asimetrike. Mbyllje në pjesën e përparme me kopsa të fshehura me kapak.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË PUPLIN OVERSIZE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË PUPLIN OVERSIZE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË PUPLIN OVERSIZE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË PUPLIN OVERSIZE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË PUPLIN OVERSIZE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË PUPLIN OVERSIZE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË PUPLIN OVERSIZE të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË PUPLIN OVERSIZE të Zara-s