KËMISHË PUPLIN ME FJONGO Detaje

 

I bardhë - 0881/031

Këmishë me jakë të rrumbullakët dhe dekolte V me lidhje dhe pa mëngë. Pjesa e poshtme me pala me llastik mbrapa. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË PUPLIN ME FJONGO të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË PUPLIN ME FJONGO të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË PUPLIN ME FJONGO të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË PUPLIN ME FJONGO të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË PUPLIN ME FJONGO të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË PUPLIN ME FJONGO të Zara-s