KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM Detaje

 

E ZEZË/ PORTOKALLI - 2581/665

Këmishë e derdhur me jakë xhakete me dekolte V. Mëngë të gjera nën bërryl. Pjesa e poshtme asimetrike e çarë anësore. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s