KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM Detaje

 

E gjelbër/natyrale - 2580/663

Këmishë me jakë me kapak me mëngë të gjata. Xhep i jashtëm në pjesën e sipërme. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s