KËMISHË MIKROKADIFE ME STAMPIM

Këmishë mikrokadife me jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa me sustë para dhe xhep tip pllakë në kraharor. Stampim all over.

1.790 ALL

Ngjyra E bardhë e thyer | 8574/502

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë