KËMISHË ME THEKË DHE PAFTA

Këmishë e gjatë me jakë me kapak dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa përpara. Xhepa pllakë në kraharor me aplikim me thekë dhe pafta. Stampim me kuadrate.

3.990 ALL

Ngjyra Bezhë -kafe | 5854/600

Zgjidh masën

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë