KËMISHË ME STAMPIME GJEOMETRIKE Detaje

 

unike - 2777/684

Këmishë e shkurtër me jakë me kapak përpara dhe dekolte V. Mëngë të gjata. Finitura me llastik. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM


JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ME STAMPIME GJEOMETRIKE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME STAMPIME GJEOMETRIKE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME STAMPIME GJEOMETRIKE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ME STAMPIME GJEOMETRIKE të Zara-s