KËMISHË ME STAMPIM PRERJE E GJERË Detaje

 

Ngjyrë mustarde - 2641/659

Këmishë e derdhur me jakë me kapak me mëngë të gjata. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ME STAMPIM PRERJE E GJERË të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME STAMPIM PRERJE E GJERË të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME STAMPIM PRERJE E GJERË të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ME STAMPIM PRERJE E GJERË të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË ME STAMPIM PRERJE E GJERË të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË ME STAMPIM PRERJE E GJERË të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË ME STAMPIM PRERJE E GJERË të Zara-s