KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN Detaje

 

E kaltër - 2449/255

Komplet dy në një:

Këmishë prerje e gjerë me jakë xhakete dhe mëngë të gjata me mansheta. Tegel asimetrik. Mbyllje në pjesën e përparme me kopsa të fshehura me kapak.

-Kanatiere e shkurtër me dekolte V dhe rripa të hollë të rregullueshëm. Detaj me pala. Mbyllje mbrapa me kapëse metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 9 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 10 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 11 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 12 nga KËMISHË ME PRERJE TË GJERË + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s