KËMISHË ME MBUSHJE

Këmishë me mbushje me jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me perçina përpara. Xhep tip pllakë në kraharor.

2.590 ALL

Ngjyra E kaltër e mesme | 5644/521

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë