KËMISHË ME KAPUÇ TË ÇMONTUESHËM

Këmishë me kapuç të kombinuar të çmontueshëm dhe jakë me kapakë. Mëngë të gjata dhe mbërthim me kopsa përpara. Xhepa të përparmë tip pllakë me kapak. Stampim me kuadrate.

2.990 ALL

Ngjyra Rozë e mesme | 3182/600

Zgjidh masën

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë