KËMISHË KADIFE

Këmishë kadife me jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa përpara dhe xhepa të përparmë tip pllakë me kapak.

2.390 ALL

Ngjyra Ngjyrë natyrale | 1028/187

Zgjidh masën

  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë