KËMISHË IMITIM LËKURË DELEJE

Këmishë me jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa para dhe xhepa tip të jashtëm të përparmë.

2.990 ALL

Ngjyra Ngjyrë natyrale | 0562/500

Zgjidh masën

  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë