KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE Detaje

 

E kaltër - 3067/038

Këmishë e derdhur me jakë me kapak dhe mëngë të gjata me finiturë në mansheta. Detaje me pala anësore. Mbërthesë në pjesën e sipërme me kopsa dhe lidhje.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 9 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 10 nga KËMISHË E STAMPUAR ME LIDHJE të Zara-s