KËMISHË E SHKURTËR Detaje

 

E bardhë e thyer - 0017/001

Këmishë e shkurtër me jakë me kapak me mëngë të gjata me pala tek kyçi. Xhep i jashtëm me kopsë në pjesën e sipërme. Pjesa poshtë me finiturë elastike. Mbyllje në pjesën e përparme me kopsa të fshehura nën kapak.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: Lyocel më i qëndrueshëm.
Lyocell më i qëndrueshëm prodhohet në një cikël të mbyllur që respekton përdorimin e ujit dhe mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË E SHKURTËR të Zara-s