KËMISHË E SHKURTËR ME XHEPA Detaje

 

I bardhë - 2834/366

Këmishë e shkurtër me jakë dhe kapak përpara dhe pa mëngë. Xhepa në pjesën e përparme të mëdhenj. Detaje me pala në sup. Pjesa e poshtme e rregullueshme mbrapa me rripa. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË E SHKURTËR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË E SHKURTËR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË E SHKURTËR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË E SHKURTËR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË E SHKURTËR ME XHEPA të Zara-s