KËMISHË E LEHTË E GJATË ME KAPUÇ

Këmishë e lehtë me mbushje me kapuç dhe mëngë të gjata. Mbërthim me perçina përpara. Xhepa anësorë dhe tip pllakë në kraharor. Detaje me pala të çara anësore.

2.590 ALL

Ngjyra E zezë | 8614/520

Zgjidh masën

  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë