JELEK ME MBUSHJE ME KAPUÇ

Jelek me mbushje me kapuç dhe mbërthim me zinxhir para. Detaj me llastiqe të rregullueshme në bel. Xhepa të përparmë tip pllakë.

3.490 ALL

Ngjyra Akull | 3121/600

Zgjidh masën

  • 6-7 years (120 cm)
  • 8-9 years (130 cm)
  • 9-10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë