JELEK I GJATË TERMOIZOLUES

Jelek i gjatë me kapuç dhe mbërthim me zinxhir përpara. Xhepa të përparmë. Çarje anësore me mbërthim me perçina.

2.990 ALL

Ngjyra E zezë | 3121/603

Zgjidh masën

  • 6-7 years (120 cm)
  • 8-9 years (130 cm)
  • 9-10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë