JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM Detaje

 

I bardhë - 6045/023

Jeans me shtrat mesatar me pesë xhepa. Finiturë e çarë anash. Mbyllje përprara me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM të Zara-s
Pamje 2 nga JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM të Zara-s
Pamje 3 nga JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM të Zara-s
Pamje 4 nga JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM të Zara-s
Pamje 5 nga JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM të Zara-s
Pamje 6 nga JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM të Zara-s
Pamje 7 nga JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM të Zara-s
Pamje 8 nga JEANS MID RISE SPLIT - HEM SLIM të Zara-s