Dyqanet dhe kompania

Ndihmë
Puna/kompania

Puna/kompania

Për çdo pyetje në lidhje me ofertat tona, ju rekomandojmë të hyni në faqen tone në Internet: www.inditexcareers.com

Për furnizuesit, shihni faqen www.inditex.com ose kontaktoni zyrën që ju dëshironi. Ju do të gjeni informacione rreth zyrave tona në seksionin Kompania, në zara.com.