Transporti

Ndihmë
Mënyrat e transportit dhe kostoja

Mënyrat e transportit dhe kostoja

Opsionet e transportit mund të ndryshojnë në varësi të adresës së dorëzimit, kohës kur është kryer blerja dhe disponueshmërisë së artikujve.

Në kohën e përpunimit të blerjes tuaj, ne do t'ju tregojmë metodat e disponueshme të transportit, koston dhe datën e dorëzimit të porosisë tuaj.

Opsionet e mundshme të dorëzimit:

 • Dorëzimi në dyqanin Zara - FALAS

  Në dyqan ju zgjidhni në 5-7 ditë pune.

  Mos harro se personi i cili vjen për të marrë porosinë vetëm duhet të paraqesë kodin QR të faturës elektronike, gjithmonë nëse ai eshtë blerësi. Nëse vjen një person tjetër në vendin tënd, ai duhet të paraqesë edhe një dokument identifikimi.

 • Dorëzimi në shtëpi:

  • Dorëzimi standard - 490 ALL / FALAS (POROSI NGA 6590 ALL)

   Koha e parashikuar e dorëzimit ndryshon midis 5-7 ditëve të punës, në varësi të adresës së dorëzimit.

 • Pika e dorëzimit - 490 ALL / FALAS (POROSI NGA 6590 ALL)

  Në pikën e dorëzimit ju zgjidhni në 5-7ditë pune.

  Ne do t'ju tregojmë pikat e dorëzimit në dispozicion në kohën e blerjes.

  Mos harroni se për të mbledhur porosinë tuaj duhet të paraqisni një dokument identifikimi. Nëse personi që vjen për të marr porosinë është i ndryshëm nga ai që e ka blerë, do t'ju duhet të paraqisni një autorizim me shkrim dhe një kopje të ID së blerësit.

Mos harroni se dërgesat bëhen vetëm gjatë ditëve të punës.