Blini në Zara.com

Ndihmë
Llogaria juaj e Zara

Llogaria juaj e Zara

Për të bërë një blerje në Zara.com ju duhet të regjistroheni si një përdorues i REGJISTRUAR.

Regjistrimi është shumë i thjeshtë. Ne do të kërkojmë vetëm informacionin thelbësor për të përshpejtuar procesin e blerjes.

Brenda formularit të regjistrimit do të gjeni shembuj të formatit që mund t'ju ndihmojnë kur vendosni disa informata siç është numri i telefonit.
Ju gjithmonë do të keni në dispozicion nformacionin mbi porositë si dhe mbi të dhënat tuaja personale duke hyrë në llogarinë tuaj.