Transporti

Mënyrat e transportit dhe kostoja

Opsionet e transportit mund të ndryshojnë në varësi të adresës së dorëzimit, kohës kur është kryer blerja dhe disponueshmërisë së artikujve.

Në kohën e përpunimit të blerjes tuaj, ne do t'ju tregojmë metodat e disponueshme të transportit, koston dhe datën e dorëzimit të porosisë tuaj.

Opsionet e mundshme të dorëzimit:

 • Dorëzimi në dyqanin Zara - FALAS

  Në dyqan ju zgjidhni në 5-7 ditë pune.

  Mos harroni se personi që vjen për të marr porosinë duhet të paraqesë dokumentin e tij të identifikimit, nëse ai është blerësi ose nëse një person tjetër vjen në vendin e tij.

 • Dorëzimi në shtëpi:

  • Dorëzimi standard - 490 ALL / FALAS (POROSI NGA 6590 ALL)

   Koha e parashikuar e dorëzimit ndryshon midis 5-7 ditëve të punës, në varësi të adresës së dorëzimit.

 • Pika e dorëzimit - 490 ALL / FALAS (POROSI NGA 6590 ALL)

  Në pikën e dorëzimit ju zgjidhni në 5-7ditë pune.

  Ne do t'ju tregojmë pikat e dorëzimit në dispozicion në kohën e blerjes.

  Mos harroni se për të mbledhur porosinë tuaj duhet të paraqisni një dokument identifikimi. Nëse personi që vjen për të marr porosinë është i ndryshëm nga ai që e ka blerë, do t'ju duhet të paraqisni një autorizim me shkrim dhe një kopje të ID së blerësit.

Mos harroni se dërgesat bëhen vetëm gjatë ditëve të punës.

Statusi i porosisë

Do të merrni përditësime mbi statusin e porosisë tuaj me e-mail.

Ju gjithashtu mund të shikoni këtë informacion nëpërmjet seksionit "llogaria ime". 

Kufizimet

Nga zara.com ne përpiqemi të shtrihemi në çdo qoshe. Nëse adresa juaj e dorëzimit përbën problem për sa i përket transportit, do tëinformoheni sapo të bëni blerjen.

Dërgesa të ndara

Porosia juaj mund të dërgohet nga qendra të ndryshme logjistike. Nëse kjo ndodh, ne do t'ju njoftojmë me e-mail për t’ju treguar artikujt që do të merrni në secilën dërgesë.