GJYSMË ÇIZME TË SHESHTA LËKURË ZINXHIRË

Gjysmë çizme të sheshta lëkure në ngjyrë të zezë. Prerje lëkure me lidhëse dhe detaj me zinxhirë me trashësi të ndryshme. Dorëz e pasme. Shuall i dhëmbëzuar. Mbërthim me zinxhir të brendshëm.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës: 5 cm.

6.590 ALL2.490 ALL-60%

Ngjyra I zi | 3118/610

Zgjidh masën

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë