GJYSMË ÇIZME SPORTIVE MICKEY MOUSE ©DISNEY

Atlete me qafa me detaj Mickey Mouse në anë. Mbërthim me lidhëse të rregullueshme dhe zinxhir anësor. Dorëz e pasme për të lehtësuar mbathjen. Astar dhe taban 100% pambuk. Shuall gome. Shollë e dhëmbëzuar.

4.490 ALL2.990 ALL-30%

Ngjyra I zi | 2207/630

Zgjidh masën

 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë