FUSTAN VOLUMINOZ Detaje

 

I bardhë - 2648/202

Fustan me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra të fryra me finiturë elastike. Palë me flutura në fund. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: pambuku organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN VOLUMINOZ të Zara-s