FUSTAN TEKSTURË ME LULE

Fustan jakë e rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa në shpinë. Paliçeta të shkurtra me kombinim.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Ngjyrë toke | 1022/642

2.990 ALL-30%1.990 ALL
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë