FUSTAN STRUKTURË VËLLIM Detaje

 

I bardhë - 2725/310

Fustan me jakë të drejtë dhe tiranda të holla. Astar i brendshëm. Palë me flutura në fund. Mbërthesë në pjesën e pasme me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN STRUKTURË VËLLIM të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN STRUKTURË VËLLIM të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN STRUKTURË VËLLIM të Zara-s