FUSTAN STIL RURAL ME NYJË Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 2630/063

Fustan treçerekësh me jakë V të madhe me mëngë të shkurtëra të fryra. Detaje me nyjë përpara. Astar i brendshëm. Mbërthesë në pjesën e pasme me zinxhir të fshehur nën tegel.JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN STIL RURAL ME NYJË të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN STIL RURAL ME NYJË të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN STIL RURAL ME NYJË të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN STIL RURAL ME NYJË të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN STIL RURAL ME NYJË të Zara-s