FUSTAN STAMPUAR ME LULE Detaje

 

Vanilje - 2663/671

Fustan i derdhur me jakë V dhe rripa të hollë të rregullueshëm.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN STAMPUAR ME LULE të Zara-s