FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS Detaje

 

bezhë - 5643/412

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaje stampimi SNOOPY ® PEANUTS.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN SNOOPY ® PEANUTS të Zara-s