FUSTAN PUPLIN ME PRINT Detaje

 

unike - 8342/109

Fustan i shkurtër me jakë V dhe mëngë të gjata të fryra në sup. Detaje me flutura kombinuar me një ngjyrë. Astar i brendshëm. Mbërthesë mbrapa me zinxhir të fshehur në tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s
Pamje 10 nga FUSTAN PUPLIN ME PRINT të Zara-s