FUSTAN PELLUSH ME XHEPA Detaje

 

Kaki - 5643/402

Fustan i derdhur me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Xhep i madh përpara me detaj teksti të qëndisur. Finiturë me çarje anësore.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN PELLUSH ME XHEPA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN PELLUSH ME XHEPA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN PELLUSH ME XHEPA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN PELLUSH ME XHEPA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN PELLUSH ME XHEPA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN PELLUSH ME XHEPA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN PELLUSH ME XHEPA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN PELLUSH ME XHEPA të Zara-s