FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA Detaje

 

Lejla - 1660/311

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra të fryra.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN PELLUSH ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s