FUSTAN PAS TRUPIT Detaje

 

Lejla - 5644/311

Fustan pas trupit me jakë të rrumbullakët dhe tiranda. Palë e çarë mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN PAS TRUPIT të Zara-s