FUSTAN ME QËNDISJE Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 7901/404

Fustsn gjysmë transparente me jakë V dhe mëngë të gjata këmbanë. Astar i brendshëm. Detaje pëlhure kombinuar me qëndisje kombinuar me një ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN ME QËNDISJE të Zara-s