FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON Detaje

 

Rozë lule vathi - 7521/107

Fustan midi me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të gufuara. Detaje me flutura me qëndisje me fiston kombinuar me një ngjyrë. Astar i brendshëm. Mbërthesë mbrapa me zinxhir të fshehur në tegel e çarë dhe fjongo.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 75% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s