FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON Detaje

 

Blu e errët - 0881/104

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të gufuara në sup. Detaje me qëndisje me fiston kombinuar me një ngjyrë. Mbërthesë mbapa me të çarë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s