FUSTAN ME PALA Detaje

 

E gjelbër - 7200/101

Fustan treçereksh me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të gjata me finiturë elastike. Bel i rregullueshëm me lidhëse. Astar i brendshëm. Mbërthesë mbapa me të çarë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s