FUSTAN ME PALA Detaje

 

E gjelbër - 4174/326

Fustan me jakë të rrumbullakët dhe mëngë nën bërryl. Detaj me pala. Palë me flutura në fund.
JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME PALA të Zara-s