FUSTAN ME MËNGË TË GUFUARA Detaje

 

E bardhë e thyer - 2658/312

Fustan i shkurtër me jakë V dhe mëngë të gjata të fryra në sup. Detaje pensash. Mbërthesë në pjesën e pasme me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME MËNGË TË GUFUARA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME MËNGË TË GUFUARA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME MËNGË TË GUFUARA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME MËNGË TË GUFUARA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME MËNGË TË GUFUARA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME MËNGË TË GUFUARA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME MËNGË TË GUFUARA të Zara-s